Biztos háttérrel rendelkező éttermünk több éve Szeged legkiemelkedőbb kulináris élvezetét nyújtja vendégei számára. Ételeink mindegyike egyedi ízlésvilággal és stílussal rendelkezik.
Feladatok, melyek Chef kollégánkra várnak:• recepteket és menüt állít össze,
• megtervezi az étlapot,
• megtervezi az élelmiszer- és munkaerő-költségeket,
• gondoskodik a szükséges nyersanyagok és eszközök beszerzéséről,
• összehangolja, felügyeli és ellenőrzi az ételek elkészítését, minőségét, tálalását;
• megszervezi a konyhai munkát, irányítja és koordinálja a konyhai munkatársakat, teljesítményüket figyelemmel kíséri;
• felügyeli a készleteket, berendezéseket és a munkaterületeket, hogy azok megfeleljenek az elfogadott szabványoknak;
• higiéniai és élelmiszer-biztonsági szabályok ismertetése és betartatásaA pozícióhoz tartozó elvárások:• Szakirányú végzettség
• Min. 3-5 év releváns szakmai tapasztalat
• Vezetői ambíciók, tulajdonosi szemlélet
• Munkatervezési és szervezési készség
• Gazdálkodási szemlélet
• Határozott fellépés
• Higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások ismerete
• Jó kommunikációs készség, problémamegoldó képesség
Amit biztosítani tudunk:
Versenyképes jövedelem
Hosszútávú ösztönzőrendszer
Szakmai fejlődési lehetőség
Professzionálisan felszerelt konyha, igényes munkakörnyezet
Stabil, kiszámítható munkarend és stabil tulajdonosi háttér
Várjuk jelentkezését, fényképes önéletrajzzal a pozíciót megjelölve a szepubkft@gmail.com email címre!