A mi

FILOZÓFIÁNK

A gasztro-forradalom megérkezett Szegedre. Miért kellene a fővárosig utaznod ahhoz, hogy egy igazán különleges gasztro-élményben legyen részed? A Monster Downtown egyesíti a hagyományos magyar gasztronómia, az új generációs street food vonal és a gourmet konyha legjavát. Ha elcsépelt rigmusokkal dobálóznánk, azt írnánk: mi vagyunk Szeged kézműves étterme. Helyette inkább: csúcsminőségű gasztronómia, szívvel-lélekkel, Szeged szívében. Nekünk a Monster Downtown az életünk.

R1
R2

Fedezd fel a Monster Downtown megújult világát!

Jártál mostanában mifelénk? Hatalmas a pörgés a Monster háza táján, hamarosan egy teljesen megújult beltérrel várunk – amíg mások bezárnak, mi gőzerővel azon dolgozunk, hogy elvarázsoljunk Téged! Január végétől minden eddiginél otthonosabb környezetben, a jól megszokott barátságos kiszolgálással és a Monster Downtown séfjeinek mestermunkáival várunk. Nálunk otthon vagy!

Tegyél minket

próbára

Az elkövető

Mizsik Attila vagyok, mesterszakács, étterem-tulajdonos, sommelier, kulináris forradalmár, gasztro geek, apuka, férj, barát, focibolond, lokálpatrióta, szegedi. Röviden: a Monster Downtown és a Pizzamonster Street Food & Grill éttermek alapítója és tulajdonosa. 25 éve élek a gasztronómia imádni való világában, amely nem a munkám, hanem a hivatásom, a hobbim, az életem – az elmúlt két és fél évtizedben és ma is fakanállal kelek, fekszem, létezem. Szerencsés fickó vagyok: a vendéglátásban eltöltött közel negyed évszázad alatt a legjobb séfektől lestem el a szakma csínját-bínját és a mai napig azt csinálom, ami az életem. Megjártam az RTL Klub Konyhafőnök c. műsorát, ahol rengeteg mentort, barátot szereztem, így az immáron tradicionálissá vált Séfháborúinkon olyan remek szakácsok segítenek elbűvölni a Monster Downtown vendégeit, mint Sárközi Ákos, Sass Dani vagy épp Meczker Tomi.

Köszönöm, hogy velünk tartasz, köszönöm, hogy a Monster Downtown családjába tartozol!

Baráti üdvözlettel:

Mizsik Attila

szakács mester

2017 Monster Downtown. All Rights Reserved.